Wyroby garmażeryjne

Polecamy drobiowe kotlety mielone i pożarskie, klopsy oraz kotleciki z pyszną mozarellą.

inne kategorie

Smażone i podpiekane kotlety, które szybko zaspokoją zarówno duży, jak i mały głód, wystarczy podgrzać.
Sposób pakowania: tacka pp i folia z barierą EVOH / atmosfera ochronna.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 17 dni
  • Gramatura 500 g (5 szt.)
  • Opakowanie

Pyszny drobiowy klops, doskonały zarówno na ciepło na obiad, jak i na zimno na kanapki.
Sposób pakowania: próżniowo
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 19 dni
  • Gramatura 1500 g
  • Opakowanie

Wspaniała pieczeń o charakterystycznym smaku dzięki zastosowanym ziołom, bazylii i suszonym pomidorom.
Sposób pakowania: aluminiowa tacka/ atmosfera ochronna.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 19 dni
  • Gramatura 1200 g
  • Opakowanie

Ręcznie formowane kotlety, przygotowywane metodą tradycyjną. Smażone i podpiekane. Doskonałe na każdy obiad, wystarczy podgrzać. Tylko naturalne przyprawy.
Sposób pakowania: tacka pp i folia z barierą EVOH / atmosfera ochronna.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 17 dni
  • Gramatura 500 g (5 szt.)
  • Opakowanie

Doskonały wyrób garmażeryjny drobiowy pieczony. Zawiera suszone warzywa i przyprawy naturalne. Bardzo dobrze komponuje się z pieczywem razowym.
Sposób pakowania: aluminiowa tacka/ atmosfera ochronna.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 19 dni
  • Gramatura 1200 g
  • Opakowanie