Wędliny

Polecamy drobiowe kiełbasy tradycyjne, szynkowe i białe, kabanosy oraz kiełbaski śniadaniowe, a także świetne pieczenie drobiowe.

 

inne kategorie

To wędlina drobiowo –wieprzowa, parzona, podwędzana,  suszona. Suszenie odbywa się w specjalnej komorze o stałej wilgotności i temperaturze. Czarny pieprz dodaje wyrazu i intensywności tej wyjątkowej wędlinie.  100 gr wyrobu produkowane jest z 87,5 g mięsa drobiowego i 37,5 kg surowca wieprzowego.
Sposób pakowania: próżniowo.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 30 dni
  • Gramatura 650 g (2 laski)
  • Opakowanie

Pyszne kiełbaski drobiowo – wieprzowe średnio rozdrobnione, parzone, wędzone. Szczególnie polecane  do hoteli i punktów gastronomicznych. Doskonałe zarówno na ciepło jak i na zimno.
Sposób pakowania: atmosfera ochronna.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 22 dni
  • Gramatura 2000 g
  • Opakowanie

Delikatna kiełbasa drobiowa średnio rozdrobniona, parzona. Jej unikalny smak i aromat podkreśla dodatek majeranku. Idealna na ciepło, z patelni, grilla oraz w barszczu białym lub żurku.
Sposób pakowania: atmosfera ochronna.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 19 dni
  • Gramatura 600 g (5 szt.)
  • Opakowanie

Kiełbaski drobiowe średnio rozdrobnione, parzone. Szczególnie polecane  do hoteli i punktów gastronomicznych. Doskonałe zarówno na ciepło jak i na zimno.
Sposób pakowania: atmosfera ochronna, worek lub tacka PP/evoh/PP
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.
Waga opakowania 2000 g (folia zbiorcza) lub 350 g (tacka).

  • Termin przydatności 19 dni
  • Gramatura 350 g/2000 g
  • Opakowanie

Delikatna, soczysta kiełbasa drobiowa grubo rozdrobniona z najlepszego mięsa z kurczaka: filetów z piersi i nóg kurczęcych. Parzona w osłonce barierowej o średnicy fi 85mm Doskonała do kanapek  z sałatą i innymi warzywami.
Sposób pakowania: luz
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 25 dni
  • Gramatura 1500 g
  • Opakowanie

Kiełbasa drobiowa średnio rozdrobniona, naturalnie wędzona dymem olchowo-bukowym, parzona, podsuszana. Wyjątkowa w smaku dzięki kompozycji przypraw charakterystycznych dla tradycyjnych kiełbas przyrządzanych dawniej w gospodarstwach domowych. Doskonała na zimno oraz na ciepło.
Sposób pakowania: atmosfera ochronna.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 28 dni
  • Gramatura 2000 g
  • Opakowanie

Kiełbaski drobiowe średnio rozdrobnione, wędzone, pieczone, suszone. Idealne by pokonać mały głód lub przyrządzić pyszne przekąski z ich udziałem.
100gram wyrobu produkowane jest ze 114 gram mięsa drobiowego.
Sposób pakowania: atmosfera ochronna.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 25 dni
  • Gramatura 1000 g
  • Opakowanie

Soczysty, pełno mięsny, naturalny filet z kurczaka o doskonałej delikatnej strukturze. Wędzony na złoty kolor w naturalny sposób w dymie olchowo-bukowym. Doskonały na każdą kulinarną okazję. Idealny do kanapek i wszelkiego rodzaju sałatek.  Nie zawiera fosforanów.
Sposób pakowania: indywidualne opakowania próżniowe, termokurczliwe.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 28 dni
  • Gramatura 300 g
  • Opakowanie

Kiełbasa drobiowa w osłonce białkowej, grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana.
Sposób pakowania: próżniowy
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 21 dni
  • Gramatura 900 g
  • Opakowanie

Przepyszna, krucha kiełbasa drobiowa z bardzo niską zawartością tłuszczu. Delikatnie, naturalnie wędzona dymem olchowo-bukowym na złoty kolor,  średnio rozdrobniona. Zawiera wyłącznie prawdziwe mięso drobiowe. Doskonała na zimno jak i na ciepło z patelni, mikrofali, grilla czy ogniska.
100gr wyrobu gotowego produkowane jest ze 105gr mięsa drobiowego.
Sposób pakowania: atmosfera ochronna.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 22 dni
  • Gramatura 1500 g
  • Opakowanie

Kiełbasa drobiowa grubo rozdrobniona, wędzona dymem olchowo- bukowym, pieczona, podsuszana w osłonce białkowej. Doprawiona pieprzem i gorczycą. Jej smak zaspokoi nawet najbardziej wybredne podniebienia.
Sposób pakowania: próżniowo.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 23 dni
  • Gramatura 650 g
  • Opakowanie

Wędzonka drobiowa parzona, wędzona. Nie zawiera fosforanów.
Sposób pakowania: indywidualne opakowania próżniowe, termokurczliwe.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 6°C.

  • Termin przydatności 28 dni
  • Gramatura 350 g (1 szt.)
  • Opakowanie