Mięso świeże
Polecamy szeroki wybór elementów starannie wyselekcjonowanego, delikatnego mięsa drobiowego najwyższej jakości.
Serca z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
|
Żołądki drobiowe z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
|
Mięso z nogi kurczaka ze skórąSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
|
Wątróbki z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
|
Podudzie z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
|
Porcje rosołowe (korpusy)Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
|
Udo z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
|
Skrzydła z kurczakaOferujemy skrzydła całe, bez lotki oraz skrzydła dzielone (I i II człon).
|
|
Noga z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
|
Mięso z uda kurczaka bez skórySposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
|
Ćwiartki tylne z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
|
Mięso z uda kurczaka ze skórąSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
|
Filet z piersi kurczakaOferujemy filet podwójny, pojedynczy oraz filet bez polędwiczki. Również kalibrowany w określonej przez Państwa wadze.
|
|
Mięso z nogi kurczaka bez skórySposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
|
Polędwiczki z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
|