Mięso świeże
Polecamy szeroki wybór elementów starannie wyselekcjonowanego, delikatnego mięsa drobiowego najwyższej jakości.
Serca z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
![]() ![]() |
Żołądki drobiowe z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
![]() ![]() |
Mięso z nogi kurczaka ze skórąSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
![]() |
Wątróbki z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
![]() ![]() |
Podudzie z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
![]() ![]() |
Porcje rosołowe (korpusy)Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
![]() |
Udo z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
![]() ![]() |
Skrzydła z kurczakaOferujemy skrzydła całe, bez lotki oraz skrzydła dzielone (I i II człon).
|
![]() ![]() |
Noga z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
![]() |
Mięso z uda kurczaka bez skórySposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
![]() |
Ćwiartki tylne z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
![]() |
Mięso z uda kurczaka ze skórąSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
![]() |
Filet z piersi kurczakaOferujemy filet podwójny, pojedynczy oraz filet bez polędwiczki. Również kalibrowany w określonej przez Państwa wadze.
|
![]() ![]() |
Mięso z nogi kurczaka bez skórySposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
![]() |
Polędwiczki z kurczakaSposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
|
![]() ![]() |